2017-01-13 971 浏览
2/1/2017开始。12点几起床,想起平昌7080(之前吃过几次都不错)但咁晏唔知有冇哩? 咁我打电话去问下先啦,冇人听㖞, 咪谂住食过第二间啰,点知 冇几耐佢就覆返我,当时是1时06分,我就问佢,今日有冇中午自助餐食呀? 几多钱呀? 个人可唔可以食? 佢话一个都可以,讲晒啲价钱畀我听,重叫我而家来,我问佢最迟几点要到?佢话2:30,但你最好2点到,重叫我而家嚟㖭!咁我即刻搭的士去啰,点知1:45去到, 我同个男仔讲一位,咁佢叫我等一等,等完佢捧餐之后,我见佢叫个女仔同我讲,今日冇晒午餐呀! 佢哋居然话比我听今呢午餐已经冇晒喇 !本来已转身想走,等紧时唔忿气 。咁我再问佢哋午餐时间系几多点呀,佢又答唔出,佢先话我知今日厨房冇晒嘢食, 我话畀佢听冇晒嘢食头先打电话嚟𠮶阵时,你哋又叫我嚟? 佢先话你如果唔介意嘅,你可以坐低嘅。 咁我梗系唔会坐低啦你都冇嘢食啰! 但落到楼下,见仲有个阿婶喺度派紧传单,先知道佢又敷衍我啦!如果你中午已经冇晒嘢食嘅话,夜晚点算呀! 啲嘢食边度返得切呀! 仲有去佢个场有咁多个位,我上到去都未坐满嘅 ,我得一个人咋,又点食得晒佢厨房啲嘢呀!
2017-01-02