2022-08-11
冇黎几个月佢又转左Menu !几好几好,唔会咁闷每个餐都近1分前菜沙律同埋鲍鱼!有埋鲍鱼同上次一样几好㖞沙律唔记得走沙律酱我嗌咗个五色当转走吞拿鱼腩做带子,全部海鲜都非常非常之新鲜!本身最期待嘅海胆虽然大大块,但系冇乜香气都唔差嘅~另外一个期待嘅就系赤贝!超级好味呀因为新鲜嘅赤背贝系坊间少啲机会食呢块系超级至神仙,唔会太薄,不过佢本身都唔系大size嘅海鲜食物,所以两粒唔够喉啦梗系 😂 带子都新鲜好味嘅,不过都系觉得份量如果每样多一两件就最好啦!佢碗饭就最大🤣🤣🤣赤虾一大只,都系非常新鲜而且入面有好多膏然后深海池鱼都系非常新鲜好似好单调成日用新鲜呢个字,但系成餐饭用新鲜来形容就最贴切不过同全部日本餐厅一样,份量细!不过如果你拣鱼生饭碗饭会好大, 我意思系白饭😂🤣不过饭嘅质素系好嘅~如果拣熟悉嘅朋友,就会相反啦!主菜嘅份量足够,不过碗饭细细地,~有得跟海蜇又几好㖞服务友善,亲切!有一外面轻嘅女士跟得好啲甜品系红豆椰汁糕正常质素不过冇跟餐饮 如果另加咖啡都要成$52一杯所以我哋吴家啦午市套餐仲跟一碗面豉汤,如图所见有腐皮同埋萝卜粒,质素同平时嘅一样环境方面,走堂我六七年前食嘅时候一模一样
带子都新鲜好味嘅,不过都系觉得份量如果每样多一两件就最好啦!佢碗饭就最大🤣🤣🤣 赤虾一大只,都系非常新鲜而且入面有好多膏 然后深海池鱼都系非常新鲜好似好单调成日用新鲜呢个字,但系成餐饭用新鲜来形容就最贴切不过同全部日本餐厅一样,份量细!不过如果你拣鱼生饭碗饭会好大, 我意思系白饭😂🤣不过饭嘅质素系好嘅~ 如果拣熟悉嘅朋友,就会相反啦!主菜嘅份量足够,不过碗饭细细地,~有得跟海蜇又几好㖞
服务友善,亲切!有一外面轻嘅女士跟得好啲
环境方面,走堂我六七年前食嘅时候一模一样冇咩大改变 😂 都keep得几好㖞