(非会员)
2007-12-09 0 浏览
星期日约12:00pm本来去过三次﹐三次都好好service, 三次都冇问题。但今日就令我失望了...一行入嚟..."欢迎光临﹗" 我每次入嚟都系咁﹐感觉好好..之后就叫嘢食﹐个staff介绍个Christmas Combo比我知。见到开心﹐因为我本身唔食得牛﹐鸡﹐猪﹐但个Christmas Combo就系三文鱼﹐所以我多咗个choice.之后个Combo比多9蚊可以跟个'新出'嘅南瓜奶茶﹐所以就试埋﹗个Christmas Combo会送埋个日历添﹐好低﹗好﹐落完单﹐sit一阵先...但﹐过咗成30分钟到﹐D嘢食都未到﹗我就去倾倾下﹐佢地就话唔好意思﹐可能missed咗单﹐会即刻正比我。哗﹐大佬呀﹐我sit系到成半个钟都冇人知我冇食到嘢﹖冇人都会谂点解我嘅牌仲系到及我又冇食过嘢﹖What service?算﹐我就等嘢食lo, 话晒比咗钱﹐有得唔等咩﹖之后嘢食送到嚟﹐但又冇日历﹐我就问番个员工﹐佢话要睇番我张单有冇个out字先㖞﹐因为本身落完单个counter staff会即刻比我㖞﹐然后吸个'out'嘅chop...但个counter staff 都冇咁做...我咪话我都唔见咗张单﹐个
星期日约12:00pm

本来去过三次﹐三次都好好service, 三次都冇问题。

但今日就令我失望了...

算﹐我就等嘢食lo, 话晒比咗钱﹐有得唔等咩﹖之后嘢食送到嚟﹐但又冇日历﹐我就问番个员工﹐佢话要睇番我张单有冇个out字先㖞﹐因为本身落完单个counter staff会即刻比我㖞﹐然后吸个'out'嘅chop...但个counter staff 都冇咁做...我咪话我都唔见咗张单﹐个counter staff都冇比我﹐咁个员工就话会问问先lo

三文鱼burger:几好味﹐wasabi唔算辣﹐但可能个burger加tartar酱同多D mustard会好D
南瓜奶茶﹕几好饮﹐但系都系钟意柚子茶多D

食完嘢啦﹐日历都冇到﹐岩岩𠮶个staff好似都冇follow-up到...咁我咪自己去揾返个counter staff..
讲完件事﹐佢就好不耐烦地望住我﹐之后就比个日历我。哗﹗你不耐烦﹖我等成半个钟先食到嘢﹐而日历呢D简单嘅嘢都要由我自己搞店﹗跟住你仲要比个咁不耐烦嘅样我﹖当时几想发嬲呀﹗

唉﹐算啦﹐今次可能个员工仲系新嘅﹐所以搞到好乱﹐但希望下次唔会咁啦﹐但有冇下次﹖我就唔知啦﹗