2018-02-08
嘉乐冰室系荃湾已经好多年历史lu 不过成日都要排队 所以即使几好食 我都只系食过一两次🙉😛 今日系第二次带男朋友黎食 可能因为系5点几6点 排左4个人 7分钟左右就到我lu😘男朋友仲要跑过黎 辛苦啰🤗🤗我地叫左个必食既火腿小奄列 有成六只蛋架!!! 仲要个咸牛肉蛋治烘底🙆加个鸡翼同一杯热奶茶阿晤该💁💁个奄列我就食过架啦 超大份 d蛋好厚😂😂仲落左少少美极去炒 味道好特别架😘😘 咸牛肉蛋治都好足料 每啖都有厚厚既蛋同好香既咸牛肉 不过烘底我觉得可以烘耐少少 而家唔够脆😛个鸡翼有六只!上枱貌相好靓😛 味道好入味 唔使点泰式酸甜酱都够哂💁而且只只都好多肉😙 辛苦哂男朋友起骨哦😘😘😘最后杯热奶茶又系好好饮既 系精品!饮落去好滑 一d涩都无 我同男朋友都盛赞💁♂️💁♂️💁♂️💁♂️💁♂️不过一提 餐厅都坐得逼少少既 一定搭枱哦🤓同埋避开lunch时间黎会排队排快d😂😂😂