2022-11-12 165 浏览
老虎冰室 (屯门)地址:屯门乡事会路83号V-city1楼L11当日入到去佢地嘅冷气都有D冻 记得带件外套🙈行入去会见到呢个好有标志性嘅今晚打老虎🙈 见好多人都会去打一打卡入座后我地就叫左 撚手风味菜嘅 脆香西柠鸡 吱吱又喳喳嘅西冷牛扒餐 洋葱芝士滑蛋炸热狗 饮品-狂牛西柠鸡 都颇为大碟 酸甜味岩岩好 一家人黎食都Ok 西冷牛扒 都几大块 我就用左黎送饭食 变相好似加左𩠌甘🙈 份量都大块洋葱芝士滑蛋炸热狗 欣赏个饱炸得几软身 朋友就话如果舀d 滑蛋出黎甘成餐饭又多左几个𩠌食🙈🙈狂牛 系我第一次饮🙈 最顶嘅雪糕融化左之后 成杯饮品极重士多啤梨味 饮到最底又极多士多啤梨酱 朋友问我狂牛姐系咩黎嫁我答到佢系 好多杂果 梳打汽水 雪糕 士多啤梨酱 嘅饮品🙈#karlee90s #屯门 #vcity #老虎冰室 #冰室 #foodiehk #hkfoodie #foodieblogger #blogger #bloggerstyle #hkig #ighk
老虎冰室 (屯门)
地址:屯门乡事会路83号V-city1楼L11

当日入到去佢地嘅冷气都有D冻 记得带件外套🙈