餐厅: 坤記竹昇麵
资讯:

2023-04-10 2878 浏览
曾经系好出名嘅竹升面,出名面质弹牙好多年前食过~真系好好食,同其他比的确好唔同记得霆锋大厨🤩🤩曾经嚟探店喺度介绍呢间面馆几咁好食,自从大厨嚟过之后,嚟食嘅人就多到呕,可惜好多舖头就系因为有名气之后品质开始下滑😳😳可能因为系下午茶时段,舖头比较冷清老板比我感觉系,自己舖头有生意就做,冇生意冇所谓😅😅唔好误会啊,我只系指佢哋唔紧张,并不是佢哋态度有问题😚😚今日嚟食咗个下午茶餐,牛筋云吞双拼捞面虽然系下午茶,但系其实都讲紧六七十架云吞系自己包嘅👌🏻够料不过唔算特别好食牛筋嘅味道👌🏻冇惊喜普通咗啲主角系竹升面😞😞太可惜我真系一啲都唔得连以前一半嘅水准都冇唔好净系弹,有两样嘢我系觉得真心唔错嘅跟捞面嚟𠮶碗汤感觉好足料👍🏻👍🏻饮咗都唔觉得特别口渴另外杯免费英式茶,味道好浓好香👍🏻👍🏻不过点都好啦,今次应该系最后一次啦😏😏下次就算嚟开呢头应该都会过对面食车仔面😁😁
曾经系好出名嘅竹升面,出名面质弹牙
好多年前食过~真系好好食,同其他比的确好唔同
可能因为系下午茶时段,舖头比较冷清
老板比我感觉系,自己舖头有生意就做,冇生意冇所谓😅😅
唔好误会啊,我只系指佢哋唔紧张,并不是佢哋态度有问题😚😚
今日嚟食咗个下午茶餐,牛筋云吞双拼捞面
虽然系下午茶,但系其实都讲紧六七十架
云吞系自己包嘅👌🏻够料不过唔算特别好食
牛筋嘅味道👌🏻冇惊喜普通咗啲
主角系竹升面😞😞太可惜我真系一啲都唔得
连以前一半嘅水准都冇
唔好净系弹,有两样嘢我系觉得真心唔错嘅
跟捞面嚟𠮶碗汤感觉好足料👍🏻👍🏻饮咗都唔觉得特别口渴
另外杯免费英式茶,味道好浓好香👍🏻👍🏻
不过点都好啦,今次应该系最后一次啦😏😏
下次就算嚟开呢头应该都会过对面食车仔面😁😁
双拼捞