之前喺日本涩谷千山万水食过,之后知道喺香港开左一直都好想试下系咪同日本一样。点知朋友请食lunch生日饭就book左呢间。知道依家开左一段时间上网订位仍然非常难订,所以大家真系要俾心机。一黎到都系同日本一样喺门口拣好俾钱再入座终于等到第一旧,但望落同日本既颜色有唔同,无烧得咁鲜色,系比较暗哑,size都好似系细啲。而食落第一啖系无日本咁Juicy,同埋牛肉既肉味唔系好够突出。到店员俾埋最后一旧,就出现烧得过浓既情况,因为食落系食到浓左既炭烧味。中途有加其他酱料,因为喺日本食过既椒麻酱,所以好期待香港既椒麻酱。但食落同日本系有差别,因为香港既色好似唔系鲜色,唔新鲜咁。总括黎讲,价钱做到同日本差唔多,但吃落唔会有太大惊喜,可能喺日本食过,所以有对比,会觉得日本既质素系高啲,同埋店员无俾细碟放酱料,所以只可以直接加落饭到,如果订位无咁难,可能都会试,但要上网预订咁困难咁就可以等到无咁难订先食,另外成个presentation ,日本黎讲系日本优胜好多。下面呢张系喺日本涩谷店当日食既。

点知朋友请食lunch生日饭就book左呢间。

一黎到都系同日本一样喺门口拣好俾钱再入座

下面呢张系喺日本涩谷店当日食既。