2020-10-22 64 浏览
一心只想食普通餐饭,竟然吴打吴撞去左间好高质既餐厅😍虽然餐厅食物选择吾多,不过质量紧要过数量,整体食物味道同卖相都好高分~~好想同大家分享下我地当日所食既野😘叫左我最爱既薯条😆 "奇尊粉虾& 香蒜蛋黄酱薯条",味道吾错既,新鲜热辣够野味😋。薯条算系几有诚意,有几款Sauce。每一款都好似好特别几吸引。Mo Burger 比想像中细,但味道相当吾错,面面包香软,汉堡扒又够juicy。炸软壳蟹沙律既柚子汁酸酸甜甜好开胃,软壳蟹又大大只,但略为有啲㶶。到今日既"主菜"梳乎厘班戟,完全冇令我失望🕺🏻。即叫即整大约15分钟,上枱面𠮶下已经好香好香蛋味,芒果酱好甜,不过吾会掩盖到Pancake 既浓郁蛋味。口感超软绵,好有空气感。十分推荐大家试依度既Pancake,真系值得为个pancake 黎食依一餐!😋$115 炸软壳蟹沙律 $59 奇尊粉虾& 香蒜蛋黄酱薯条$60 Bailey & Cream Milkshake $89 Mo Burger$108 Mango & Coconut Pancake🥞
一心只想食普通餐饭,竟然吴打吴撞去左间好高质既餐厅😍

$115 炸软壳蟹沙律

$59 奇尊粉虾& 香蒜蛋黄酱薯条