见几好comment 所以嚟试下,本想食卷蛋,但今日无得供应,咁就要咗个小山圆千层蛋糕同我最爱嘅mocha ☕.11:00嘅时间差唔多全场都full 哂,不过仲有张榻榻米,职员问介唔介意,其实我唔明点解啲人唔拣榻榻米🤨,我觉得好舒服啊,虽然要除鞋有少少烦,但自成一角,有日式竹坐垫, 有木圆台,好干净企理啊~半自助嘅,咁自己order 咗会有职员送餐,蛋糕好快送到🍰,望真啲唔止抹茶啊,原来仲有柚子喺中间,cream 嘅面都有柚子,cream唔甜嘅,抹茶味好浓👍,64蚊嘅cake 嚟讲有少少贵,不过无限时又无加一其实又可接受嘅。之后嚟嘅系mocha , 拉花系unicorn 🦄,好cute cute 呢~独角马令人有无限嘅幻想,好吸引,虽然咖啡唔算好香😅
2021-02-28