2022-04-09 371 浏览
新开嘅餐厅通常都唔敢有太大期望… 结果,无期望都可以绝望 首先,一坐低就见到台面唔干净(应该系蟹壳?)我地12点到系第一转 - 咁系之前个日留低定系啱啱师傅拆食材嘅时候飞出黎就唔知啦,总之就已经搞到印像麻麻地。前菜无咩特别,到toro个下就开始唔掂。师傅不停话佢咁整法系好special唔会到到食到 🤔 toro夹紫苏叶同紫菜都真系几常见,不过张紫菜相对toro咁大就真系少见,仲要显得已经细嘅toro更加细 😪个熟食个旧鱼 - 哇超级硬+干,完全无鱼嘅口感 🤦🏻‍♀️鲍鱼薄到就黎透光 😒 海胆份量也比较少 😢其他寿司就不过不失。不过我本人系左手楂筷子,有时师傅见到都会好贴心咁将寿司摆向左边。今次就最搞笑 - 一时摆左边,一时摆右边,真系食到精神分裂 🤪总括黎讲,价位偏高,但水平偏低 🤷🏻‍♀️
新开嘅餐厅通常都唔敢有太大期望… 结果,无期望都可以绝望

个熟食个旧鱼 - 哇超级硬+干,完全无鱼嘅口感 🤦🏻‍♀️

鲍鱼薄到就黎透光 😒 海胆份量也比较少 😢

总括黎讲,价位偏高,但水平偏低 🤷🏻‍♀️
细toro大紫菜
个熟食个旧鱼 - 哇超级硬+干,完全无鱼嘅口感
鲍鱼薄到就黎透光
海胆份量也比较少