2023-11-21
朋友知我钟意食刀削面,专登带我去到荃湾呢间有齐我钟意食嘅嘢,d回忆返晒泥呀!叫咗个超值双人套餐都系$148,有两个主食加两小菜仲有两杯歋饮品添👍宝字号卤肉饭, 卤肉饭好大碟呀💯好得意㗎个饭有两种颜色,分开绿色同埋红色,绿色就全部都系菜啲菜切到细细粒好易入口仲好爽好甜,另外𠮶边就系卤肉啦卤肉好多汁㗎捞埋一齐食加埋菜真系好好味呀💯西红柿鸡蛋刀削面,碗面劲大碗呀💯其实呢个系咪四人餐嚟㗎😅😅刀削面又弹牙又大条又爽口又好味 加埋啲蕃茄汤同埋蕃茄蛋,简直系将成个蕃茄蛋倒落碗面度成个𩠌咁呀👍👍😋😋好味都不得了呀😋😋葱油木耳同鸡米花,呢两个小菜系正常装呀👍👍所以呢好大份呀💯鸡米花炸到脆卜卜好好味㗎❤️❤️仲有就系木耳好爽辣辣地惹味🥲💯柠檬茶同咖啡,咖啡好特别㗎,佢哋系用即磨咖啡㗎☕️所以啲咖啡味好浓好好饮好香㗎“正”见到佢有个肉夹馍以前喺北京喺山西玩嘅时候,成日都食肉夹馍㗎😋😋 呢个套餐$53有肉夹馍、酱骨架同桂花雪梨, 肉夹馍好多肉喺里面个馍烧到脆卜卜 好嘢味,酱骨架好大旧配埋手套畀我哋搣嚟食,好多肉㗎你睇下😋😋最吸引嘅就系呢个❤️桂花雪梨喇😍好淡淡雪梨肉仲有桂花嘅香味有少少橙嘅香味💯呢消暑又滋润,呢啲天气
宝字号卤肉饭
西红柿鸡蛋都削面
见到佢有个肉夹馍以前喺北京喺山西玩嘅时候,成日都食肉夹馍㗎😋😋 呢个套餐$53有肉夹馍、酱骨架同桂花雪梨, 肉夹馍好多肉喺里面个馍烧到脆卜卜 好嘢味,酱骨架好大旧配埋手套畀我哋搣嚟食,好多肉㗎你睇下😋😋最吸引嘅就系呢个❤️桂花雪梨喇😍好淡淡雪梨肉仲有桂花嘅香味有少少橙嘅香味💯呢消暑又滋润,呢啲天气食呢个真系好‘’正‘’👍👍
宝字号刀削面
地址:荃湾兆和街32号地舖