2011-05-13 16 浏览
又系同B君出发揾野食既日子,今日目标系MOU MOU CLUB。好彩两个人放工甚早,入座一阵已经FULL咗,可见其旺场程度。简简单单咁要咗个$138放题,外面的乌冬鱼蛋是自助,包野饮。可惜D汽水好似冇气咁,有D怪。豆乳同昆布两个汤底,豆乳好似唔够香,但佢滚得好快,一唔觉意就过埋对面了....食物方面,猪牛两种俱佳,B君不知是否因著同类,比较喜欢猪肉我则是无牛不欢。配菜呢,最值得赞的是花枝丸,非常爽口弹牙,仲要有粒粒花枝系里面,食到我地停唔到口。甜品方面,荃湾冇咁好既就系冇软雪糕机,只系得普通既雀巢雪糕,好唔甘心....总括而言,九十分钟限时系够食既,以咁既价钱,肉既质素好过哂一般酒楼,而服务态度都好好,得三四个侍应都OK够,好快会黎帮你,又会逐枱提LAST ORDER,打边边系一个唔错既选择。
决堤的一刻
豆乳玷污了昆布汤....
食物方面,猪牛两种俱佳,B君不知是否因著同类,比较喜欢猪肉
我则是无牛不欢。

2011-04-27