2022-11-02
妈咪上KKDay 团购咗呢一个大闸蟹宴,一家五口系万圣节正日岀咗尖沙咀食蟹宴。. 一入到去第一印象系装修一般,可能酒店都有啲年纪,所以设计同埋装修都有少少老旧。. 佢哋好快就上咗头两道菜,蟹粉小笼包同埋蟹粉燕窝,之后其他菜都上得好快,不过唔系求其一次过队晒上嚟就算,都有睇住全枱人嘅进度,见你食到咁上下就上下一道。. 作为全家食蟹最慢果个人,要追上其他人嘅速度,同埋菜进度有啲难,但纯粹只系我自己个人问题🤣. 值得一提嘅系,唔知系一时失手定系咩原因,第一道蟹粉燕窝好咸,我妈咪叫咗侍应过嚟话之后啲𩠌可以少盐少油,呢个实在太咸,但系冇退返谂住照食,之后佢见到我哋想自己加水,好主动咁样走过来话不如帮我哋换咗佢,我哋𠮶时都话佢哋几好,到最后食完成餐,大厨竟然亲自走出嚟同我哋讲话唔好意思,问我哋今晚其余啲𩠌啱唔啱食,满唔满意(我哋好满意),仲送咗一碟炸波波俾我哋食,好香好脆,个红豆馅甜度刚刚好,非常之咁好食👍🏻👍🏻. 我妈咪走嘅时候特登问佢哋有冇问卷,想赞下楼面侍应同埋大厨,点知原来佢哋冇问卷,俾咗个E-mail我哋,我妈咪返到屋企特
我妈咪走嘅时候特登问佢哋有冇问卷,想赞下楼面侍应同埋大厨,点知原来佢哋冇问卷,俾咗个E-mail我哋,我妈咪返到屋企特登即晚send 咗个email去赞佢哋。