2012-03-01 11 浏览
今次4个大男人来食+生日,揾个地方有得坐有得食有得饮就PERFECT.新都成,真系无咩选择,食PIZZA意粉长期有人排队,就选左牛阵,未去到都估随时有位,价钱同客仔数目系正比...所以等位时间0分钟就搞店.写之前讲番2句先,其实牛阵我真系食左好多次,好多间有去过.食物既质素真系不段下降,最平1个GRADE既肉已经知道真系唔食得,如果食第1个GRADE既肉,我SUGGEST 去返酒楼系著数好多,你最多可以讲牛阵系狂比肉你,酒楼比唔到,但系牛阵第1个GRADE既肉真系无乜肉味...所以讲完咁多,我地平价主义,但系都要番D食觉,所以选GRADE 2 $148来到出肉,出水,倒水,全部都系一流速度,肉既味道就麻麻地,可能佢比个位唔靓,无乜牛肉味,反而猪就有番D味, 食次次都系有呢个FEEL,但系都不断再来番呢到再食.1.5HR 其实好快过, 大家去过食就知,但系谂住今日系平日,慢慢来慢慢食都无问题 (大把空位系到)去到LAST 15MIN 佢叫我地埋单, 同问LAST ORDER, 咁大男人要食多D, 咁就落多1猪1牛,来到都系慢慢食,第2次来就同我地讲我地OVER左大约20MIN, 如果再坐
今次4个大男人来食+生日,
揾个地方有得坐有得食有得饮就PERFECT.
新都成,真系无咩选择,食PIZZA意粉长期有人排队,

写之前讲番2句先,其实牛阵我真系食左好多次,好多间有去过.
食物既质素真系不段下降,
你最多可以讲牛阵系狂比肉你,酒楼比唔到,
但系牛阵第1个GRADE既肉真系无乜肉味...

来到出肉,出水,倒水,全部都系一流速度,
肉既味道就麻麻地,可能佢比个位唔靓,无乜牛肉味,
来到都系慢慢食,第2次来就同我地讲我地OVER左大约20MIN, 如果再坐要加钱, 但系呢个时候肉咁多系未食晒.唔系我地食唔落,系佢唔比机会我地食.
你可以讲我地食得慢,过左时,加钱好合理,
但系我又咁样睇,既然你都咁多空位,点解唔放多D客人系到营造有生意既气氛同比我地食埋几旧肉,
埋左单,都无机会再ORDER 同都无谂过再ORDER,食饱坐坐都好麻,
如果你话出面好多人等紧,赶走我地真系好O岩,但系而家空位什多,送个顺水人情比我地都无坏.

最后讲钱就伤感情,咁只好未食晒D肉同食物就走( PS 已埋单)

服务绝对唔错,价钱一般,148呢个价应该都食到好多其他好野,如果吉寿个类都系补多少少钱到就有得你食,有得你饮(不过要排大队)
最后个部份,我无责骂成份,我只系觉得不太懂人情,借个位坐都无乜所谓,佢一样可以收起晒所有野先,坐系到就有得你坐...
当然你过左钟要离开都系天经地意,既然人地叫你走(已超时),走都无怨,出去另外一个地方再坐都可以

2012-02-28
庆祝纪念