2024-03-19 30 浏览
牛大人应该最系出名嘅台式火锅啦🤤 今日同朋友又黎食火锅放题🤩今次试左台湾凤梨鸡锅🤩汤底唔辣,仲有少少凤梨嘅清香。只鸡真系原只架🤩超大只👍🏻火锅料未上枱之前😂例牌,叫大量台式小食先。我个人最钟意食午餐肉!好厚身,而且系炸脆过,好香口🤤 另外,炸虾饼同油炸鬼都好正🤤根本上全部小食都好高分👍🏻入正题😂我地叫左最贵嘅澳洲极上和牛套餐。安格斯牛小排同澳洲M5和牛,平时出去买几百蚊得几块。今日可以任食🤩一定要叫多几碟回本🤤 牛肉片都好大片,唔会碎湿湿,切得够薄,渌10秒左右就食得🤤 。西班牙豚肉片都唔错,唔会过肥,够滑溜👍🏻仲有必食嘅海鲜浆类,超多款式,各有特色😂最like 花枝浆,有粒粒呢嘅花枝,好有咬口👍🏻正呢间牛大人仲有特大饮品墙同自助区,坐位地方大,又够阔落🤤食得好开心又舒服,临尾再食埋杯靓雪糕,完美👍🏻必定再回头。

入正题😂我地叫左最贵嘅澳洲极上和牛套餐。

西班牙豚肉片都唔错,唔会过肥,够滑溜👍🏻

• 澳洲和牛M5牛肩卷
  • 台湾凤梨鸡锅