2024-04-07
我地好耐冇食过放题,今次就过左黎元朗呢边食放题,因为知道呢间话有生蚝食,唔洗酒店自助餐都有得任食生蚝,梗系要黎食佢啦🤓我地系午餐时间黎食既,价钱就分别系咁:午市星期一至五 $238星期六日及公众假期 $258晚市星期一至四 $298星期五六日、公众假期及期前夕$308追加升级+$190/位,如:时令生蚝、海胆手卷、西京鳗鱼烧午市或晚市非正价时段仲有3位送1位优惠,岩晒d一家4口黎食🌟要食生蚝就要升级先有,一场黎到梗系升埋级啦,餐厅既入口就系内街既,要兜入去先会见到,佢叫做西日餐厅,所以坐位有d西式风格,当然都有西式野食可以叫🇪🇺🇯🇵食物方面就梗系要食刺身啦,刺身都系新鲜既,冇乜雪柜味,升级餐有中拖罗寿司,软壳蟹手卷,海胆手卷,值得一提呢度既手卷都细细份咁,唔会出现劲多饭塞饱你既情况,呢样好抵赞👍🏻到我黎主要目的生蚝啦,生蚝食落唔腥,有海水味,仲有生蚝汁同辣椒仔点,任嗌好爽🦪🦪🦪熟食方面都嗌左几款串烧,天妇罗,牛柳粒等,串烧烧得几靓同够味,天妇罗热辣辣唔错,牛柳粒细细碟过下口瘾都几好,熟食呢part我都食得满意😁升级有煲虾味噌蟹黄软壳蟹粥我叫左黎试,我本身就钟意食软壳蟹,所以想试下,佢有
我地系午餐时间黎食既,价钱就分别系咁:
午市
星期一至五 $238
星期六日及公众假期 $258
晚市
星期一至四 $298
星期五六日、公众假期及期前夕$308
追加升级+$190/位,如:时令生蚝、海胆手卷、西京鳗鱼烧
升级有煲虾味噌蟹黄软壳蟹粥我叫左黎试,我本身就钟意食软壳蟹,所以想试下,佢有原只炸软壳蟹系入面,煲粥就几有鲜味,个粥系食落食到有米既粥唔系棉既粥,我都可以,其实煲粥系正既,不过就超大煲差唔多2人分量,细煲d就好,可以食到更多其他野🥺
饮品同甜品就外面雪柜自己攞,仲有啤酒任饮,仲有部分可以点餐叫🍻
呢间放题店都唔错,用QR code落单,冇漏单既情况,收碟都快,唔怕成枱野食摆唔落唔升级都会够食,而且算抵食,有埋3送1直头超抵,如果升级类食物岩口味既都值得升级,因为都真系食比较贵既食材同埋质素唔错😋