最近同朋友去旺角嘅锅霸食到饱台式养生火锅位置方便 约朋友一流🩶ar员工上菜同收碟速度都好快 整体用餐体验唔错喔~~有三个级别嘅套餐可以选🙌🏼仲可以自由拣时间🌕我地就拣咗120分钟自主吃到饱火锅套餐我选咗极上牛颈脊套餐(成人)第二级别牛肉套餐汤底有20个选择 😆😆我地拣左台湾养生花胶鸡涮涮锅汤底是甜甜的 口感非常滑顺 一开始会送上台式小花枝丸同盐酥鸡花枝丸弹牙 盐酥鸡外脆内嫩🙌🏼加埋Shake粉调味 味道更特别!!Prime Grade安格斯牛颈脊🥩肉质靓油花分布均匀 食落去肉味浓郁 简直系高级西班牙伊比利亚黑毛猪肉🥩猪肉色泽红润油花分布均匀 食落去有丰富嘅肉味 ,口感香滑配料方面: 台式丸、菜、面同海鲜选择多我试咗台湾鸭血、浓汁牛丸🦴牛丸浓郁 白鱼蛋弹牙 口感非常好沙白海鲜新鲜 🤍而花胶煮出来后口感滑润补充下骨胶原ma菜类选择都好有多🥬🥬我地叫左唐生菜、油麦菜 ~~ 劲fresh arr甜品方面有Movepick, Dryers D-collection同Häagen-Dazs雪糕 每人可以拣一款🍨为台式边炉画上完美句号!超满足🤣饮品方面系任饮架🧃自家制饮料包括桂花乌龙茶、冬瓜柠檬茶同
最近同朋友去旺角嘅锅霸食到饱台式养生火锅
位置方便 约朋友一流🩶ar
员工上菜同收碟速度都好快 整体用餐体验唔错喔~~

有三个级别嘅套餐可以选🙌🏼仲可以自由拣时间🌕
我地就拣咗120分钟自主吃到饱火锅套餐
我选咗极上牛颈脊套餐(成人)第二级别牛肉套餐
汤底有20个选择 😆😆
我地拣左台湾养生花胶鸡涮涮锅
汤底是甜甜的 口感非常滑顺

一开始会送上台式小花枝丸同盐酥鸡
花枝丸弹牙 盐酥鸡外脆内嫩🙌🏼
加埋Shake粉调味 味道更特别!!

Prime Grade安格斯牛颈脊🥩肉质靓
油花分布均匀 食落去肉味浓郁 简直系高级

西班牙伊比利亚黑毛猪肉🥩猪肉色泽红润
油花分布均匀 食落去有丰富嘅肉味 ,口感香滑

配料方面: 台式丸、菜、面同海鲜选择多
我试咗台湾鸭血、浓汁牛丸🦴
牛丸浓郁 白鱼蛋弹牙 口感非常好

沙白海鲜新鲜 🤍而花胶煮出来后口感滑润
补充下骨胶原ma

菜类选择都好有多🥬🥬
我地叫左唐生菜、油麦菜 ~~ 劲fresh arr

饮品方面系任饮架🧃
自家制饮料包括桂花乌龙茶、冬瓜柠檬茶同乌梅山楂茶...
仲有汽水同热饮柜
BTW我饮开无糖的🧊梳打水~coke zero~乐天零卡忌廉沟鲜奶Lotte Milkis Zeroj都有..
选择真系多到唔知边款好!