-🔸极上和牛吃到饱 $318@-今日收工同妈咪去左沙田一田扫货,扫完佢话想打边炉,所以去左食依间牛大人,好彩早去好快就有位~一坐低见到有手工啤就叫左杯试下,佢叫拨云雾见蓬莱仙岛,饮落偏甜易入口岩晒女士饮🥰由于我地都钟意食牛,所以拣左极上和牛吃到饱既套餐。我地谂住清清地就叫左个台湾凤梨鸡锅,汤底好足料!眼见似有一只春鸡、有瓜有菜、仲有d沙白。妈咪钟意食豚肉,特别喜欢十胜豚,话豚肉味好香;我就钟意食牛,M5 和牛肩卷就岩晒我,食落都有牛脂既味道👍🏻而新鲜沙白果然同个名一样够晒新鲜又大只,叫左几转😋饮品都超多选择,除左汽水之外仲有4款手冲茶饮,我地试左洛神花茶、桂花乌龙同白桃乌龙,3只茶味都好浓,消滞解渴一流!
🔸极上和牛吃到饱 $318@

由于我地都钟意食牛,所以拣左极上和牛吃到饱既套餐。