2018-04-09 863 浏览
听闻过呢间车仔面好多次,讲到佢有几好食!!门口仲贴晒啲新闻杂志既推介。都问过做得耐既同事呢间野OK唔OK,好多人都话唔错,不过就系冇位坐,一系就立食,再唔系就买外卖。立食同买外卖唔系一个问题,最紧要系好食抵食!!但今次我真系100个失望!!去到既时候已经排长龙,不过入面啲人真系好快手,所以都好快可以叫野食,我叫左个米粉,𩠌就叫左佢最出名既咖哩鱿鱼同埋猪红。我自己又衰既,冇自己计清楚,但佢地啲人要快都好赶客架啦,两𩠌计左我$38,返到公司再睇清楚影左相既餐牌先肯定佢收多左我$2,都唔系一个问题,$2都算,一揭开盖系无敌失望!! 咖哩鱿鱼少到一个点!!唔可以原谅!!劲少!!有冇搞错!!仲要劲少汤,我觉得自己似食紧捞米多啲啰!!佢唯一最特别既都系个辣酱,有啲似沙嗲酱味,味道系好味既,但基于佢冇汤既关系,成件事系破坏晒,好咸。同埋鱿鱼同猪红份量都属于少,我觉得唔系好抵食啰。完全唔值得咁多报道既赞赏,D相完全系骗人!!

1982 浏览

外卖自取