2021-12-18 43 浏览
荔枝角工廈附近開咗好多食肆,放工同埋同事過去睇吓,發現金鳳大餐廳 在D2 Place開咗分店,我哋好喜歡食懷舊扒餐,當然不會錯過立刻入座!座上客大部份都係食扒餐,可想而知味道和質素一定唔會差!扒餐可配黑椒或燒汁,加或不加蒜蓉。扒餐奉送是日餐湯忌廉湯和餐包。美式什扒餐配黑椒汁,有豬扒、牛扒、雞翼、香腸、火腿,用牛型鐵板上,熱騰騰份量十足,倒下黑椒汁時咋的一聲,香味四溢,熱氣迫人,就算是高高舉起餐巾,鐵板餐的魅力依然是無法抵擋,牛扒和豬扒超大件,肉質鮮嫩,雞翼嫩滑,配黑椒汁好惹味!香燒羊扒餐配黑椒汁:羊扒份量也不少,已經蓋滿牛型鐵板,羊扒肉質鮮嫩無膻味,黑椒汁味道香辣,十分惹味!雪糕紅豆冰:紅豆煲至細滑起沙,入口香甜,加上渾圓完整的雲呢拿雪糕,味道更香更甜!港式咖啡不太濃。
扒餐可配黑椒或燒汁,加或不加蒜蓉。
扒餐奉送是日餐湯忌廉湯和餐包。

港式咖啡不太濃。
2021-12-02