2021-10-26
系时候系个list到摷返啲仓底货出黎(′ʘ⌄ʘ‵)黎到筲箕湾 除左东大街 我都唔知仲可以系边度食嘢整体系好食既只系觉得份量可以慷慨啲因为食完我地仲有位去食鸡蛋仔 (⊙ꇴ⊙)还是我大食!?🔻黑松露忌廉海鲜乌冬🔺香喷喷~忍唔住试啖汤,忌廉香浓奶味十足!!口感顺滑,浓而不腻劲抵赞👍🏻不自觉饮左几啖汤,黑松露够霸道,少少已经叫人齿颊留香🤤三文鱼份量算多唔会过老,保持到鲜嫩,两粒帆立贝都好食,乌冬听闻系手打,难怪滑嘟嘟,弹牙得黎唔会好似赞岐乌冬咁有口感,呢个烟韧度我钟意!邪恶配搭无得输❤️🔺小桶生姜玉子鲷鱼腩饭🔻饭桶上以为劲热,又唔系㖞🤣食落口阵阵姜丝味,几惊喜几钟意!鲷鱼腩唔腥而且几肥美,面头酱汁好足够,甜甜地同鳗鱼烧汁好似,唔知以为食紧鳗鱼饭😋不得不赞下堆玉子,半熟状态有啲蛋汁,捞饭一流,的确加分不少😝💵用QRcode落单,版本简单清晰👍🏻服务都好殷勤有礼🇯🇵店舖空间唔大,灯光微暗,无论内部装潢或门外都偏向日式风格⏳假日午餐无限时🗺铜锣湾、杏花邨、将军澳都有分店
黎到筲箕湾 除左东大街
我都唔知仲可以系边度食嘢
整体系好食既
只系觉得份量可以慷慨啲
因为食完我地仲有位去食鸡蛋仔
(⊙ꇴ⊙)还是我大食!?
🔻黑松露忌廉海鲜乌冬🔺
🔺小桶生姜玉子鲷鱼腩饭🔻
💵用QRcode落单,版本简单清晰
👍🏻服务都好殷勤有礼
⏳假日午餐无限时
🗺铜锣湾、杏花邨、将军澳都有分店