2024-09-16 268 浏览
听朋友讲呢间印度餐厅好食,Bookmark左好耐一直想嚟食,Happy Friday 揾到friend子陪我食🤭我地两人叫左个set lunch再散叫左其他野食share,由于份量都几大,最后都食唔晒要打包😂✨House Butter Chicken - 跟餐有snack(印度炸芝士)、salad、饭/Naan同汽水,原来一份naan都几多,切开左4份,质感好软熟,咖哩味好浓郁,我拣呢款有奶油香,比较易入口😋✨Dahi Puri - 我都系第一次食呢款乳酪脆米球,店员都好贴心咁提我地要快d食,因为乳酪会个脆球变软~ 我一咬就爆汁,清甜乳酪一涌而上,里面仲食到d微辣薯仔粒,感觉几特别又几清新🤩✨Dilliwale Chicken Biryani - 太高估自己我哋仲叫左个鸡肉咖哩炒饭,大盅到够3-4人分😂但都好足料有好多件鸡,每啖饭都食到d薄荷香,几特别🍛 望望下仲发现餐厅有做catering service 同埋每逢星期日有lunch buffet,都几多元化👍🏻