2019-08-15 1187 浏览
呢间餐厅系朋友在OpenRice 选择,佢话见到有好评😋拣的!食评话Ok既,都可能系伏!安全起见,大家要睇多十个八个食评先可以判断坚定留啰!环境方面:其实去到都已经有D动摇系咪要入去,因为一枱客都冇!但朋友话试下啦,可能一阵有呢?!同埋走左又晤知食乜好,我地目标都系想试新嘢同隠世餐厅,所以就一试!餐厅装修简洁,坐位之间亦算宽阔,但餐牌选择不多,冷气不足,不知是否因为得我地一枱客而节能!食物方面:我地点了煎猪扒拼焦糖苹果,西冷牛扒黑椒汁薯菜。煎猪扒冇味之余仲要好干好柴,配菜烤焦糖苹果反而仲juicy得多!西冷都一样,柴到切唔开,但切开有少许肉汁,朋友话因为预先调味所至。最后,晚餐系有甜品及餐饮的,但店由头到尾都没有提及过有部分餐饮缺货暂停,以及甜品都没有货!如果我不问甜品系咪的话,就不用交代一声吗?佢完全都没有理会过,收钱后就离开!这是服务吗?晩餐牌又符合商品说明条例吗?
2019-07-04