2024-06-01 75 浏览
入到去呢间舖得一枱客系两个人嘅,都有啲心寒㗎啦,点知完全冇店员主动招待,叫佢过嚟仲要黑口黑面‼️牛小排同埋羊肉串硬过擦子胶,绝对系锻炼咀嚼肌嘅好帮手‼️𠮶条秘制烧鱼,哗!经典啊,鱼肉未离骨,里面系生㗎‼️我同个侍应讲条鱼未熟嘅,然后𠮶个左手带住白色面A P手表嘅人员,答咗我一声:「哦」,然后攞走咗碟嘢,冇任何交代点样处理。。。3分钟后我叫埋单,佢居然攞咗张冇扣除呢碟鱼嘅账单过嚟叫我俾钱,我叫朋友check吓账单,然后佢先至问我系咪唔要条鱼,然后佢先至出过张新单俾我,咁样嘅服务态度,咁样嘅食物质素,真系唔知佢哋用咩心态去经营,作为客户真系俾佢激死啊‼️‼️绝对系贴钱买难受‼️登龙街之耻‼️香港饮食业嘅害群之马‼️仲有佢冇俾返张收据我,而将Credit卡嘅receipt上面嘅商户名称居然系红磡嘅一间唔知咩舖头,非常古怪‼️如果食物中毒真系唔知点样追究啦⁉️⁉️
入到去呢间舖得一枱客系两个人嘅,都有啲心寒㗎
啦,点知完全冇店员主动招待,叫佢过嚟仲要黑口黑面‼️
牛小排同埋羊肉串硬过擦子胶,绝对系锻炼咀嚼肌嘅好帮手‼️
𠮶条秘制烧鱼,哗!经典啊,鱼肉未离骨,里面系生㗎‼️