2022-12-27 179 浏览
谂住boxing day去试下新餐厅食个all day breakfast. 首先用手机落单,但系佢有两款唔同all day breakfast, 手机落单系睇唔到入面有乜唔同,咁就问下佢啦!点知原来有张menu可以俾我睇,但我哋坐低左又唔俾㖞,要问先俾。落单后,首先黎左杯咖啡,一望系茶餐厅热咖啡咁嘅样😳饮一啖,淡而无味,失望。一间cafe可以连咖啡都唔系咖啡机出,系茶餐厅即溶咖啡冲出嚟。无耐份all day breakfast 到啦。烟肉系炸嘅,肠仔都系炸嘅,磨菇又系炸嘅!全部炸到干争争!个黑松露薯条,无黑松露味!多士系求其白面包烘下,撩左少少牛油俾你。呢个咁嘅all day breakfast连汤连咖啡,再加一,一共三百几蚊!一啲都唔好食,难食到顶点!唔会要帮衬!
All  day  breakfast🤮
2022-12-26