2019-07-25
黎食呢间真系要比200分既耐心,特别系晚餐2小时放题。无论系等落order,等上菜,等卖单定等找钱,都起码每次要等10分钟以上,加上坐近电梯口,跟本冇咩服务员行过,加上唔知系有意定无意见唔到客人举手,唔知系人手太少定点,但其实个场都未full哂,真系等既时间多过食。不过服务员态度都ok既,真系要等咁啦。。到食物方面,冇咩值得影既相,因为真系唔会觉得值呢个价。佢送既蟹,汤,鲍鱼都唔会令你惊讶,汤就真系味精味,蟹仲食到有啲臭。其他都好普通,不过唯一系可以食多少少款既。但系,其中有好几样野由第一次落单到走都未岀现过,唔知系卖哂定点,搞到都食少左几款。好就好在呢到真系按你写既份量比你,写一位就比一粒,可以少食多款,都ok。呢个价都唔平,真系唔值呢个价,我2个人黎食,total 都6xx, 岀去食其他更有质素既都得,不过真系一试无妨,再试就。。不了