2015-10-31 2456 浏览
今天晚上,系楼下街到望上去睇吓有边间cafe好去。见到佢系一楼,有露台就拣咗佢。上到去,间嘢空间好窄,唔系好大。岀到露台坐低,就睇menu。menu啲字好细好细,真系要开电话灯先睇到。咁order咗芒果沙冰、荔枝沙冰、热情果沙冰同香蕉smoothie。基本上,我哋啲饮品全部都需要重做。头三杯沙冰简直系过甜,我觉得我系饮紧甜冰水。而朋友𠮶杯banana smoothie系直头无味,得好淡好淡嘅奶味。well don't forget 每杯饮品系收你诚惠$60。真系一啲都唔平!食品: 我们点了一个大拼盘($135配菜春倦),整咗成大半个钟。鸡翼四只系严重有雪藏味,酸再加鯹的。我哋四个咬了一啖后,也吐岀来了!!我个朋友个只仲要中间有血。。。!薯仔上面有芝士粉,但薯仔系半生熟medium rare。咬落去sork sork声=_= 跟住四条菜春倦,有一条系无料得个皮。。。其余三条食落去系成啖油。鱼饼因为相信系现成,所以最稳阵,但都系好油!再者,佢俾啲碟同叉我哋系全部有迹。我哋最尾放弃用碟,只用自己抹过嘅叉 -_-#啲木椅子细张又直又硬,唔明点解唔加cushion。张长椅子也好近张枱。仲知真系好

啲木椅子细张又直又硬,唔明点解唔加cushion。张长椅子也好近张枱。仲知真系好迫,同埋坐完真系腰酸背痛=(

总括,我唔会再嚟!!环境、食物、服务同饮品都系差评,价钱亦不合理(因为食物质素奇差)。
香蕉smoothie
芒果沙冰