2015-05-14
最近天气比较热, 自不然会特别想食雪糕之前路过见到个样咁FANCY,于是就入去呢间'立食'雪糕店, 点知就中伏喇入面有4 款雪糕可供选择, 每个CONE都好靓,甜品难食起上黎,真系会有想自杀的感觉,所以稳阵起见, 所以我选了盐味, 友人选了朱古力(menu 仲有薰衣草同栗米,勇者欢迎挑战)好. 等大约3 分钟. 好快就出左朱古力味雪糕既''火牛牛''我第一下. 真的傻了眼. what spring autumn 阿?旧棉花糖好大. 个雪糕溶得好快. 成日都系雪糕. 棉花糖糖粉. 妈我好乱!还好,佢有提供纸巾. 当你不停阻住雪糕溶,努力将佢吸入体内.不要忘记果旧棉花糖.最后. 我用匙插住旧棉花糖. 系无错. 最后系顺利食到个雪糕. 味道方面:棉花糖都系棉花糖咁既味. 朱古力雪糕系非常一般既味. 上面既生果. 生果咁既味.第二个系水牛牛. 我真的不太想再记起.....食完一啖.我就想哭.我呢刻才发现自己挂住initial 既眼泪雪糕.呢个水牛牛实在差太多皮. 还未计个cone太厚. 好似放得耐.有点'林'仲有半个cone 系放coco 可可趣趣, 当然雪糕还是需要五分钟内完成.因为溶得好快
入面有4 款雪糕可供选择, 每个CONE都好靓,
甜品难食起上黎,真系会有想自杀的感觉,
因为溶得好快
题外话/补充资料: