2022-10-15
$573@1位 伏佢唯一好处比我地提早左15分钟入去,企吾会提早比蟹你,佢地系完全吾需要排队,只系一路行一路问所有人你地几多个人,跟住就乱咁坐喇,主题就系无谂过大闸蟹放题系有限制既,3催4请先有第一轮蟹食,ok喇 9个字上一轮,咁再order第二轮,等佢慢慢蒸,因为刚刚上第一轮时已经听到隔离左右都不停咁催蟹,跟住d员工答,要蒸架嘛⋯⋯但系佢又不停咁推d蟹兜圈,就系吾比你,个个员工都受过专业训练,你问佢,佢就系吾答你,连答吾系你既都懒得答👍,个个都投诉点解一个钟先上一次蟹,佢地又真系好野㖞完全听吾到,比张order纸你,点左3次都无上过,所以吾系好明咩叫小菜 片皮鸭 大闸蟹放题,最后埋单收到既答案就系全部借铺返来,叫吾郁,吾系佢地问题❓❓❓❓劲多问号❓❓❓❓写呢篇食评纯粹分享自己系尖沙咀呢间既经验