餐厅: 真味鮮廚
资讯:

2023-02-21 1212 浏览
好多年无食,谂住海港集团都唔会太差。同家人黎食晚饭,叫左4个食送1)小炒王 : 4个𩠌入面叫比较正常,但有烧腩肉2)安格斯牛柳粒 :牛柳粒咬落去系有血水滴出嚟,肉入面仲系红红地,咬落去极级韧;有怀疑过佢系咪𠮶啲注脂牛,冇理由安格斯系咁样;仲要唔知点解系会有生菜系底3)日式杂菜煲 :无咩味,系底的粉丝一d 都唔淋4)菠萝咕噜肉 : 本身系我最期待的菜式,点知咕噜肉好韧。。。真系失望,食完呢餐屋企人异口同声讲真系无下次,亦都唔会再帮衬。呢个价钱,我相信可以有更好嘅选择。

1)小炒王 : 4个𩠌入面叫比较正常,但有烧腩肉

3)日式杂菜煲 :无咩味,系底的粉丝一d 都唔淋