2023-02-27 972 浏览
朋友介绍,即管一试。劲伏。我哋两位,坐喺豆膶咁细张枱,即系13 号枱。张枱摆咗个蒸炉,已经唔够位摆个盖。唔好讲啲嘢食上菜时,一个人要攞住个盖,另一个人摆嘢食上去。上左三样野张枱已经冇位。张枱摇到不得了,个蒸锅就喺上面摇来要去。二人枱唔单止好迫,上面仲要冇抽气,一拿起只杯饮野热过辣鸡。坐低冇位摆袋,有一个胶兜喺地下,好似痰罐咁,俾人倒垃圾、倒壳,我未食已经见到只曱甴。环境卫生好恶劣。食物嘅质素好差,俾300几蚊,龙虾冇龙虾味,牛好一般,好薄,虾系草虾,乌冬系两三蚊嘅乌冬,叫咗两轮海鲜只系上左一轮。呀姐执嘢好那西。执一张枱,又跌盖,又跌碟。咁嘅食物质素,咁嘅环境,唔值三百几蚊一位。仲要收你酱油钱,仲叫你做会员?劣食,食唔到两个钟,最后冇等佢上埋漏咗嘅海鲜,一定唔会再试。二人$798 埋单
朋友介绍,即管一试。劲伏。

呀姐执嘢好那西。执一张枱,又跌盖,又跌碟。

二人$798 埋单
2023-02-26