2024-05-16 52 浏览
女朋友每次经过HeSheEat都会同我讲一次 依间好好食架😋 见佢成日赞不绝口 今次就试吓啦😤🍀香煎加拿大猪鞍扒拌焗蒜香蜜糖薯仔加拿大猪鞍扒煎得恰到好处 口感有嚼劲 吾会太韧 点少少酱汁更加入味😉 薯仔亦都好香口 整体摆盘卖相吸引🤩🍀蟹肉辣肉肠蕃茄水牛城芝士扁意粉蟹肉嘅份量都几多 铺满咗系表面 捞匀一齐食都会咬到蟹肉😛 辣肉肠令到味道更加香浓 加埋水牛城芝士嘅味 食落口感层次感更丰富😚🍀宇治抹茶黑芝麻疏乎厘班戟班戟好蓬松 满满嘅空气感 食落蛋香味好浓 加埋宇治抹茶嘅味道 好夹好好食🥞🍀朱古力特浓5.0牛乳芭菲牛乳味道浓郁 每一啖都好正 同朱古力嘅浓厚味道好匹配 底部仲有朱古力脆粒同埋朱古力浆 味道同口感层次感都好分明🥰🍀提拉米苏牛奶咖啡唔会太甜 咖啡味几香浓 卖相都好吸引☺️

🍀香煎加拿大猪鞍扒拌焗蒜香蜜糖薯仔

🍀蟹肉辣肉肠蕃茄水牛城芝士扁意粉