餐厅: 集眾菜館
资讯:

2021-03-06 1110 浏览
一向好钟意食咕噜肉有人号称衣度系全港最好食咕噜肉一定要试吓❤️一嚟到起码企左5分钟虽然我哋有订位但都冇位坐跟住个侍应姐姐话唔好意思跟住唔知点解俾咗一张劲细嘅厕所门口枱我不过我预咗食依啲餐厅都唔会有啲咩好招呼所以是但啦⋯跟住坐低睇餐牌叫咗支啤酒先再慢慢睇有咩食嘅时候送咗一碟冻嘅猪手俾我哋食、仲有合桃同花生平视我唔钟意食冻嘅猪手但衣蝶又真系几好食有少少麻辣但又唔太过分又好够味后尾睇返才派知依一碟要$88*😋白胡椒鱼卜❤️超级大爱😋😋😋又滑又弹口个味啱啱好又香又热辣辣呢个必叫鸡汤翅、叫咗一人份量$98一位、多啲人大煲嘅$400都唔使、汤底超级好味不过$98真系冇咩翅平时都唔钟意食小炒王但系朋友话依个一定要食芋丝趣博博连平时我唔钟意食嘅韭菜花都好甜招牌咕噜肉真系好趣肉又啱啱好、但系我觉得唔够汁下次可以要求多啲真系好出色嘅黄金鲜鱿忍唔住叫多一碗白饭食新鲜出炉嘅乳鸽冇可能唔好食不过佢个味粉仲加咗七味粉同华盐🥰真系超级好食
一向好钟意食咕噜肉
有人号称衣度系全港最好食咕噜肉一定要试吓❤️

一嚟到起码企左5分钟虽然我哋有订位但都冇位坐
跟住个侍应姐姐话唔好意思
跟住唔知点解俾咗一张劲细嘅厕所门口枱我
不过我预咗食依啲餐厅都唔会有啲咩好招呼所以是但啦⋯

跟住坐低睇餐牌叫咗支啤酒先
再慢慢睇有咩食嘅时候
送咗一碟冻嘅猪手俾我哋食、仲有合桃同花生
平视我唔钟意食冻嘅猪手但衣蝶又真系几好食
鸡汤翅、
平时都唔钟意食小炒王但系朋友话依个一定要食
芋丝趣博博连平时我唔钟意食嘅韭菜花都好甜
招牌咕噜肉
真系好趣肉又啱啱好、但系我觉得唔够汁下次可以要求多啲
真系好出色嘅黄金鲜鱿
忍唔住叫多一碗白饭食