2023-04-02 333 浏览
新都会广场的食肆一向水平一般,难得有新食店,今日同屋企人去试新野。点知可以伏到咁…😅首先,我喺落单纸圈清楚「走」笋 ,面黎时有三条笋。我点既喺醉鸡拉面,大个面碗所有食物占碗不到一半容量;有三四片白雪雪的鸡片,软、有雪味但吃不到酒味;荞麦拉面可以,但汤偏咸。$118出品绝对不值!因为我哋一行三人坐bar枱关系,可以睇清楚制作过程;其中见到有用搅拌器打汤起泡?打滑?另外想讲的是,一班员工喺客人身后走来走去,打咭既打咭,又大声谈论番工值班事宜…更可笑的是有其中一名员工来到我身旁bar枱倒水饮…好明显店舖管理出问题;分不清什么应该及不应该在食客面前做及应有工作态度!我想下回到新餐厅前一定要看清楚餐牌及食评,只怪我准备不足😂大家去乐面前请三思!🙏🏻🙏🏻🙏🏻

我想下回到新餐厅前一定要看清楚餐牌及食评,只怪我准备不足😂
大家去乐面前请三思!🙏🏻🙏🏻🙏🏻

2023-04-02