2024-10-16 153 浏览
个位置都几隐蔽揾咗一阵先见到,不过好surprise嘅系里面嘅环境真系好好😌而里面嘅Staff都好Nice😆成个环境好舒服同friend倾偈都觉得系一流❤️前菜Starter1️⃣嫩炒八爪鱼配车厘茄、橄榄、洋葱、配柠檬汁个八爪鱼煮得啱啱好,唔会太硬/软,都几Juicy2️⃣ 是日法式柠檬汁渍鱼生拣咗是日鱼生,好好食呀!佢系有柠檬汁再MIX一啲蔬菜同鱼生,系完全超开胃!食完两个前菜都已经觉得好fresh!之后我哋嗌咗个main share食配咗另外一个side dish❤️3️⃣肉眼扒配薯条好sweet咁肉眼扒都切埋~!而上面个Decoration都几靓,而薯条就啱啱炸起~超脆~超香~好好食!4️⃣ 忌廉菠菜唔会好滞~有少少cream嘅菠菜~5️⃣巴夫洛瓦蛋白霜上面系蛋白霜~下面系蛋白饼~中间夹咗云呢拿雪糕同车厘子!成个matching系好特别啦,之前都未试过!

前菜Starter
1️⃣嫩炒八爪鱼
配车厘茄、橄榄、洋葱、配柠檬汁
个八爪鱼煮得啱啱好,唔会太硬/软,都几Juicy

2️⃣ 是日法式柠檬汁渍鱼生

食完两个前菜都已经觉得好fresh!

3️⃣肉眼扒配薯条
好sweet咁肉眼扒都切埋~!

4️⃣ 忌廉菠菜
唔会好滞~有少少cream嘅菠菜~

5️⃣巴夫洛瓦蛋白霜