见到foodie推介牛大人新出左日本黑毛和牛A4+吃到饱🤩望落好吸引🤤忍唔住要试下🫢未入座职员已经叫拣定汤底🍲期间限定有高蛋白系列登场- #鱼白汤三文鱼豆腐锅 同埋 #醍醐蕃茄酸辣锅 🍅🌶️拣左醍醐蕃茄酸辣锅,要左小辣😉酸菜mix蕃茄mix辣味~愈滚愈酸辣😛#日本黑毛和牛A4+平时食牛大人既肉都用长方形碟上,今次既和牛餐终于用大圆碟🤣仪式感🆙🆙🤪错重点🤣讲返和牛! 黑毛和牛鲜红粉嫩,雪花纹好靓😍牛味出之余,油脂感都出😙大块又软嫩😌赞‼️Encore第二碟时比第一碟仲靓添‼️呢个餐除咗日本黑毛和牛,仲有 #伊比利亚黑毛猪梅肉 ~瘦得黎一啲都唔鞋㖞~ #澳州M9和牛牛丸 一如以往重牛味😊 仲包一份 #海鲜拼盘 ,有扇贝、蛏子、生蚝、鲍鱼,鲍鱼仲要任食😎 仲有小食『鲍鱼三吃』:#古法醉鲍鱼 、#柚子烧汁鲍鱼 、#炭烧盐葱鲍鱼 🤩😍🤩😍不得了,鲍鱼软嫩弹牙❣️❣️醉鲍鱼超入味❣️盐葱鲍鱼外脆内嫩,炸皮够薄又松脆❣️牛大人既鲍鱼惊艳到fafafoodie❤️‍🔥我食左7只🫢啲鲍鱼小食咁好食,忍唔住叫返杯少爷PILSNER啤酒($58)黎送鲍鱼😝清爽~ 另外见到宣传赞好送特饮,赞好牛大人既社交平台,送一杯「金钻

#日本黑毛和牛A4+
日本黑毛和牛A4+
伊比利亚黑毛猪
澳洲M9和牛牛丸
海鲜拼盘
鲍鱼三吃
啲鲍鱼小食咁好食,忍唔住叫返杯少爷PILSNER啤酒($58)黎送鲍鱼😝清爽~ 另外见到宣传赞好送特饮,赞好牛大人既社交平台,送一杯「金钻凤梨椰奶西」,椰汁西米配合台湾直送金钻凤梨肉~ 不过太饱冇试到🥹发现牛大人既冷泡茶改用左重用杯~更环保呢
少爷啤
除左呢个餐主打食物,当然唔少得其他肉类丸类蔬菜等食物,都系推介每次必食 #香芋贡丸 ,大爱充满芋头粒粒既贡丸😙以前系包每人一款甜品,原来而家甜品雪糕任食😋应该每日都有唔同款🤔我个日系Haagen Dazs同能得利雪条😊
香芋贡丸
HKD448 (19:30前离座)
HKD488 (正价)
加一服务费
#牛大人台湾火锅吃到饱