2019-08-19 784 浏览
<我估唔到大家食都几好味😂>平时对连锁店不嬲冇兴趣 呢间开左有10 年以上既大家食有好多分店 印象中好多年前食麻麻 今日心血来潮就去食下 估唔到个米线几好味😂大家记得要有一个老板男人样招牌先系正货!🍴十三会44 蚊有13 样野 猪肉 鸡肉 🐤猪润 鱼腐 时菜 萝卜 腐皮 豆卜 火腿 海带 云耳 韭菜 咸腩肉🐷 食物材料味道一般 中规中举 面就点左削摇面 煮得唔系超熟 所以烟靭爽滑口感 钟唔钟意见仁见智 麻辣汤底加2 蚊🌶 麻辣汤底香麻辣都有清得黎够味 唔会死辣 有惊喜 👍🏻🍴东坡肉肠蛋饭50 蚊🍚将 d简单野加埋一齐先系最邪恶 首先劲大碗饭热辣辣 🍚 东坡肉 有成五旧 落足料 东坡肉腌得咸甜适中 虽然都预左肥 但个肥膏又真系几腻下 每旧肉大慨有50% 肥膏 我都冇食哂全部🐷😂 肠仔煎得几香 仲有两只煎蛋 d蛋皇汁🥚要黎捞饭 其实冇得输#米线 #碟头饭 #煎蛋 #煎肠仔 #东坡肉 #腩肉 #火腿 #海带 #云耳 #豆卜 #腐皮 #腩肉 #猪润Score 平均分 <7/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hy
<我估唔到大家食都几好味😂>

Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#大家食
佐敦上海街86 号地下
~~~~~~~~~~~~
2019-08-18