2021-10-18 116 浏览
细细间专卖食日式三文治嘅小店,如果唔系荷李活道有指示牌嘅话我估都几难揾到。无论店内或店外都富有日本神社⛩️特色,有啲食客特登喺门前打吓卡先进入餐厅。▫️Chilean Sea Bass (HKD238)▫️Classic Sando (HKD148)▫️Chicken Karrage (HKD138) ▫️Holy Cannoli (HKD60)餐牌上选择唔多,我发觉迷你日式三文治, 日式三文治同埋小食类别都有炸鸡呢样嘢🤪 Classic Sando 有来自北海道嘅猪扒、娃娃菜。面包有烘过,不过就比娃娃菜上嘅沙律整到块面包腍咗少少🙃Chilean Sea Bass 我哋就觉得味道麻麻地喇,面豉落重手咗,因而令到𠮶几件鲈鱼味道几咸🙈整体嚟讲水准OK,性价比唔算高。除咗日式三文治呢间店仲有售卖好多酒精饮品,我觉得呢间店比较适合同朋友嚟饮酒吹水多啲。

▫️Chilean Sea Bass (HKD238)
▫️Classic Sando (HKD148)
▫️Chicken Karrage (HKD138)
▫️Holy Cannoli (HKD60)

用餐时段