2010-07-17 11 浏览
收工同朋友一起旺角行街街,见到有间食日本野位于兆万楼上,而且仲有优惠时段tim, Menu有半价优惠,带子刺身就$8 一客,大家不妨一试.食日本野,唔可以缺少当然就系食寿司la,我地叫咗三文鱼/甜虾/龙虾沙律/三文鱼腩蟹肉棒,寿司味道正常,而我最欣赏系佢0旧饭唔系用机做.(好紧要咖!!)再黎嘅系大阪海鲜烧饼,烧饼外观唔系吸引,未食感觉好似好咸,不过食落味道唔错好香口,配料有海鲜/杂菜同蛋.跟住黎嘅系广岛吉列蚝及牛油焗什菌,吉列蚝细细只,一啖一只,只蚝好新鲜; 不过焗什菌就好似咸咗少少la, 如果攞黎送酒就唔错….haha最后黎个冷盘和风豆腐,豆腐香滑,配合著芝麻酱味道, 真系好好味啊~~总结: 价钱唔贵低食,不过要等优惠时段. 睇到MENU仲有一D刺身套餐同其他野食,不过得两个人食就食唔到D咩,真系可惜! 整体味道唔错属中上之选,下次一定会再黎.
!!)

再黎嘅系大阪海鲜烧饼,烧饼外观唔系吸引,未食感觉好似好咸
,不过食落味道唔错好香口,配料有海鲜/杂菜同蛋.

~~
总结:
! 整体味道唔错属中上之选,下次一定会再黎.
带子刺身
大阪海鲜烧饼