2021-09-03 229 浏览
太开心啦!做咗咁多日,终于到咗星期五😍想揾个安静啲嘅地方,饮杯嘢同friend吹下水~呢度嘅特色鸡尾酒🍸同埋小食🥜真系好吸引!要数推荐嘅,一定系佢哋嘅🇲🇽墨西哥Taco!唔同嘅配料,食落去真系会上瘾❤有夹饼同卷饼两种,我哋先试咗下佢嘅夹饼~中间嘅系鸡肉🐤旁边两个系牛肉🐮食落去好juicy😍出边嘅粟米片非常香脆,入边嘅肉丝味道校得啱啱好,因为小食好轻便,一拎就食到🥰试过一个之后,实在太好味,所以我哋都决定encore,试埋佢哋嘅卷饼XD佢哋嘅威士忌BBQ猪肋骨都非常唔错,大件得嚟焗得好香软,每一啖都食到肉汁嘅滋味🤤小食🥢烧牛脷粒,记住要试埋!大小适中,一啖一粒,最啱用嚟送酒😉焗肉酱芝士大蘑菇好香,邪恶拉丝,配埋肉酱啲汁好入味!试咗两杯饮品,我叫嘅系特色嘅Cocktail Papa,因为有加我最爱嘅Bailey,香浓奶香非常好入口🤓环境舒服,店员都好warm,把酒谈心,呢度最适合不过~@amusebar 📍佐敦

焗肉酱芝士大蘑菇好香,邪恶拉丝,配埋肉酱啲汁好入味!

环境舒服,店员都好warm,把酒谈心,呢度最适合不过~

@amusebar
📍佐敦