2023-05-07 94 浏览
餐厅以黑色装修为主 型格而不失高调 主打玉子烧all day breakfast 我都系因为佢嘅玉子烧慕名而来🤣🤣见佢tea set都几多选择 有bagel、卷蛋等 但我都系觉得玉子烧最吸引🥺❣️轻玉子烧早餐 ʟɪɢʜᴛ ʙʀᴇᴀᴋғᴀsᴛ ($118)呢个set附送$42以下嘅饮品 价钱都算合理 但份量真系有啲少😂女仔想食light少少/作为tea嚟讲还可以嘅 但晏昼就一定唔够饱🤣不过佢仲有一款 会包埋香草猪肉肠同南瓜薯饼 可能会饱肚啲(?)🤔值得一赞嘅系佢嘅玉子烧的确嫩滑 而且几厚身😋(更正一下 玉子烧份量系够 但纯粹系沙律菜真系太少 同埋块酥种面包真系超迷你lmao)饮品我拣咗焙茶鲜奶 呢个真系几失望 饮落偏淡 而且有颗粒🥺❣️餐厅环境宽敞 都几啱约埋朋友嚟倾下计 仲有音乐都几舒服 都系大家听开嘅广东/台湾歌 有一首林宥嘉 加分!!🤣我今次嚟到咁啱wifi坏咗 本来想嚟做一阵嘢 呢到大大扣分🥺同埋感觉啲员工都不太友善 有种顾住自己倾计同围威喂嘅感觉🤔我见夜晚有个女店员返工系比较好啲 会主动refill纸巾etc推荐指数:🌟🌟🌟【𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞: 3.5/5 𝐅𝐨𝐨𝐝: 3.5/5 𝐄𝐧𝐯

值得一赞嘅系佢嘅玉子烧的确嫩滑 而且几厚身😋

饮品我拣咗焙茶鲜奶 呢个真系几失望 饮落偏淡 而且有颗粒🥺

推荐指数:🌟🌟🌟
【𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞: 3.5/5 𝐅𝐨𝐨𝐝: 3.5/5 𝐄𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭: 4/5】

ғᴏʟʟᴏᴡ ᴍʏ ɪɢ ☞ sɪᴜ4ᴍᴀɪ_ɪɴᴛʜᴇʜᴏᴜsᴇ