2019-01-12
黄埔自从地铁站开通黎,越开越多餐厅,今晚就过黎揾好野食!门口已经见倒装修好有特色!好似真系去左越南食饭咁有2人同4人套餐,岩哂咩都想试既食客,见倒下午茶都好抵,下次要黎试下!店员安排左座位喺厨房对面,呢个霓红灯好靓忍唔住影低左。饮品一至五全日都有买一送一!好抵叫左一杯红豆杯同一杯三色冰,椰汁味浓郁,红豆煮至起沙好软绵!三色冰亦有好多配料!鲜虾扎肉米纸卷,啲料多到爆哂出黎!见倒米纸卷内有粉丝,鲜虾、扎肉、青瓜、萝卜同生菜,咬落好爽脆,配埋酱汁酸酸地好开胃!生牛肉汤河,汤底有淡淡牛香,而且香料味突出。牛肉粉量多,有牛味,牛肉浸到尾都依然唔鞋口好嫩滑。河粉好滑溜,入口有弹性平时食生牛河店铺都会送上一碟配料,有时唔够就要再拎、呢度系成兜俾你慢慢落,岩咩我呢啲中意多配料既人马拉盏海鲜炒饭,一黎到就闻到好香,食落仲好惹味配料仲好丰富,有青口,鱿鱼,虾同青口等,食落都好爽口!饭粒炒至粒粒分明唔会好湿。特别一提店铺上菜速度好快!!!
门口已经见倒装修好有特色!好似真系去左越南食饭咁
店员安排左座位喺厨房对面,呢个霓红灯好靓忍唔住影低左。
鲜虾扎肉米纸卷,啲料多到爆哂出黎!
特别一提店铺上菜速度好快!!!