2018-12-30
有良心既猫cafe唔多,呢间算系其中之一,店内除左所有猫都系流浪猫之外,部份收入都会用作买罐头比独立既猫义工去喂街猫。我就系比呢点吸引左,有得食,有得同猫猫玩,仲有得帮到流浪猫,令我觉得自己既惠顾系有意义既大家想知详情可以去揾舖头既ig 呀,每月既捐赠详情都会系个度交代,仲有可爱既猫猫生活照添除左有以猫为主题既装潢同一啲玩具之外,仲有关于猫既书呀仲系猫奴门外汉既话可以睇嚟参考吓呀!大多楼上cafe既食物有姿势冇实际,味道一般甚至可以用难食黎形容,但呢度既食物水准出乎意料地唔错猪柳汉堡拼薯条有两层猪柳汉堡同芝士,再加啲沙律酱汁、蕃茄同生菜~汉堡好juicy, 呢点相当令人惊喜,如果个包更软熟就perfect薯条即炸热辣辣,唔会过咸,份量都ok!日本唔太甜芝士蛋糕果然名乎其实!!唔太甜,所以唔钟意食咁甜既男朋友好满意!!朱古力同芝士味balance 得唔错,口感smooth 得黎又唔腻跟餐包一杯野饮,朱古力味好浓郁,推荐~记得记得唔好喂野食比猫猫呀大家最后比几张猫猫相大家睇下呢到既猫猫都好乖好得意呀可爱到我一个月已经黎左两次
猪柳汉堡拼薯条
有两层猪柳汉堡同芝士,再加啲沙律酱汁、蕃茄同生菜~
薯条即炸热辣辣,唔会过咸,份量都ok!
日本唔太甜芝士蛋糕
跟餐包一杯野饮,朱古力味好浓郁,推荐~
记得记得唔好喂野食比猫猫呀大家