2021-05-21
1996 浏览
相約朋友去貓Café飲下野傾下計最緊要係可以同貓仔近距離接觸🐱朋友預先做好research依間café專門收留無家可歸既流浪貓同埋想更多人關注流浪貓見到佢地既poster有句“你的每次來臨 流浪貓便會有一餐溫飽”原來店舖每月開支扣除營運成本之後會將部份收益捐助比”深水埗喵喵喵”等佢地幫助更多流浪貓店入面仲有領養板會張貼一d等人領養既貓既一d資訊 幫佢地尋找溫暖既家🏠依度收費係每一個小時計入場費第1小時$68包1杯飲品🥤第2小時起$38包1杯飲品 (特飲系列 花茶 輕食另計)衛生原因 入黎之前要除鞋同埋一定要著襪如果冇襪可以即時買一對🧦店入面地上鋪晒塌塌米同埋坐墊 真係好日系風同朋友第一個鐘都係各自叫左件cake加杯野飲我地去當日冇提供小食 只有少量cake可以選擇所以之後就只係叫多杯野飲 飲到肚都漲😆-🔸牛奶千層蛋糕🍰🔸提拉米蘇千層蛋糕🍰🔸清新檸檬藍莓芝士蛋糕🍰🔸碳焙烏龍奶茶🥤🔸Oreo脆脆朱古力🥤估唔到佢個千層蛋糕好有水準 唔會一切就跌晒食到佢既一層層 味道方面 牛奶味好都濃郁🥛提拉米蘇亦唔會過甜 岩岩好👍🏼朋友個杯Oreo脆脆朱古力超大杯 飲極都未飲晒😆味道方面唔係死甜 可以接受d
最緊要係可以同貓仔近距離接觸🐱
同埋想更多人關注流浪貓
原來店舖每月開支扣除營運成本之後
會將部份收益捐助比”深水埗喵喵喵”等佢地幫助更多流浪貓
店入面仲有領養板會張貼一d等人領養既貓既一d資訊 幫佢地尋找溫暖既家🏠 依度收費係每一個小時計
入場費第1小時$68包1杯飲品🥤
第2小時起$38包1杯飲品 (特飲系列 花茶 輕食另計)
衛生原因 入黎之前要除鞋同埋一定要著襪
如果冇襪可以即時買一對🧦
店入面地上鋪晒塌塌米同埋坐墊 真係好日系風 同朋友第一個鐘都係各自叫左件cake加杯野飲
我地去當日冇提供小食 只有少量cake可以選擇
食到佢既一層層 味道方面 牛奶味好都濃郁🥛
提拉米蘇亦唔會過甜 岩岩好👍🏼
朋友個杯Oreo脆脆朱古力超大杯 飲極都未飲晒😆
味道方面唔係死甜 可以接受
d脆脆好有咬口 飲到最尾都唔會淡晒 個度既staff好nice 會提點客人盡快食用 以免貓仔會過黎偷食
依度總共有幾多隻貓仔真係數唔晒🐱
有d係度訓覺 有d就周圍撩人玩 有d就周圍行
但當主人返黎餵零食 就成堆都跑晒出黎
睇住佢地勁為食既樣 勁可愛😍😍 重點一提: 千其千其唔好格硬抱貓仔同埋拖佢地
因為當日見到有位男士勁粗魯咁拖貓仔去佢身邊
又格硬要抱貓仔 最後staff見到都出聲提醒