(非会员)
2010-05-03 3 浏览
今晚同我男朋友谂住去试呢间正村食寿司啦, 等, 就预咗啦, 但等等下, 好不寻常地耐, 我觉得间嘢应该唔做二人客啰, 明明好多人埋单, 但他们只顾留位拼台俾d 3人4人5人, 1 个钟后, 个个入哂去, 得返我同我男朋友喺门口. 有咩理由话等3张台, 又要等成粒钟呢? 佢地分A/B筹, A筹for 2位, B筹for 3位或以上, 我攞筹是A27, 当时叫到A24, 一个钟, 都唔到我地! 只系猛叫d B筹, 仲迟来先上岸! 向门口"知客"反映, 他们只顾解释因为点点点, 一句sorry, 同安抚嘅说话都无, 咩customer service嚟ga? 10个嬲爆!!!!!!!!!!!!!!!!以后都系去返其他寿司店食啦!!!!!!!!!

10个嬲爆!!!!!!!!!!!!!!!!

以后都系去返其他寿司店食啦!!!!!!!!!
2010-05-02