2023-07-04
1. 预约 1:45pm, 2:07pm先有得入 ,7月嘅天气请问系几热,企喺门口等食$2000一餐?!我真系觉得好不知所谓,追爆我两日催我比$600订金,就系reserve seats, reserved 而最后要等有冇搅错?我谂真系冇食客会期待食2000蚊一餐系企喺门口热住企喺度煎20分钟!2. 滴晒汗成身湿晒入到去,一坐低立即上蒸蛋,好痴线!所谓嘅金箔少到隐约见到一两点罢,唔觉特别好食。食咗两啖真系按捺不住,问可唔可以要杯冰水,侍应都唔系几好礼貌,叫我等佢做埋手头上啲嘢先,最后两个人滴晒汗都系比一杯冰水,真系好贴心。后来附送一客小食话唔好意思要你等,完全系机械式表达,我谂佢已经惯咗每日都系咁讲。3. 所谓嘅刺身四品,我期望系4款唔同刺身,原来只系两款 ,而每款两件,都系用上大量酱汁,完全食唔到鲜味,点解要用咁多酱料覆盖都唔使讲明白。4. 将冻嘅海胆放落刚炸好嘅带子再包紫菜,完全错嘅配搭,带子真系超热,食唔出粒带子鲜味,亦盖晒海胆嘅味,我唯一可以赞系块紫菜系脆嘅。5. 师傅应该仲病紧,啲咳声同痰声令人好担心,处理寿司期间佢都要处理自己鼻水,我真心宁愿餐厅告诉我他要休息叫我唔好嚟住,
5. 师傅应该仲病紧,啲咳声同痰声令人好担心,处理寿司期间佢都要处理自己鼻水,我真心宁愿餐厅告诉我他要休息叫我唔好嚟住,唔好勉强佢上班;同埋,佢件制服左下角真系好污糟,希望注意清洁。
6. 海胆杯嘅海胆份量超多,但品质超劣,我宁愿减 1/2甚至 2/3,比返个高质嘅海胆。店员不停告诉我「呢个影相靓」,其实我系一个区外嚟揾好嘢食嘅人,唔系揾相影。
7. 我只系一个最近勤力加班所以想嚟奖赏自己嘅为食鬼,所以食完呢餐真系好气愤,浪费了我努力赚来的金钱,嘢食唔新鲜,店员服务也没有诚意,完全唔值$892仲要加一x2!