餐厅: 蟹仙海鮮蒸氣鍋 (龍崗道)
资讯:

今日去咗九龙城嘅蟹仙海鲜蒸气锅,试咗佢哋$419嘅尊贵海鲜套餐,真系好满足呀!🤤 今次嚟蟹仙,主要系为咗啖啖新鲜海鲜,特别系佢哋嘅招牌蟹!🦀**环境**方面,餐厅虽然唔算好大,但座位摆得好有心思,感觉几舒服,无压迫感。无论同朋友开P,定一家人嚟聚餐都啱晒!🍽️ 服务仲超贴心,店员好热情,会同你慢慢讲每款海鲜嘅来源同食法,成个过程感觉好宾至如归!😊至于啲海鲜,真系冇得弹! - **馒头蟹**简直系全晚焦点!只蟹又大只又肉厚,蟹肉又嫩又juicy,咬落真系幸福感爆棚~蟹膏更加系多到溢出嚟,食到停唔到口!😍 - **野生膏仔蟹**嘅蟹膏浓郁到不得了,每啖都充满鲜味,食完只会想再加多几只!🔥 - **澳洲年青龙虾**真系不得了,啖啖肉,肉质弹牙又鲜甜,好满足~🦞 - **野生海虎虾**都唔输蚀,每只都鲜甜到好似啱啱捉返嚟咁!🦐 最后,粥底火锅完美收尾,吸晒啲海鲜嘅精华,真系够味到不得了!🥣总结一句:$419嘅套餐真系值回票价!全部海鲜又新鲜又好味,每道菜都充满惊喜。💯 如果你系海鲜控,一定要试下蟹仙,包你唔会失望!✨

至于啲海鲜,真系冇得弹!