2022-10-05 935 浏览
哩个Receiption 听电话真系有一手,听到成肚气。简单问句7:30有无位?霸气reception 既回覆系:个个都系订食饭个d时间,我就系无位架啦。余下得2 张Table 枱,你坐唔坐,唔坐我就系冇㗎啦🙄答:坐霸气Receiption: 用餐时间有限120分钟,咁你早到早交枱,迟黎自己唔够时间食,你自己负责啦😡答:哦,可以呀。霸气Receiption: 再重覆用餐时间有限120分钟,咁你早到早交枱,迟黎自己唔够时间食,你自己负责啦。睇黎真系讲多句都浪费佢时间,需要不停提醒客户用餐时间有限,同埋尽量book食饭时间。😂咁到底几点食饭好👉🏻👈🏻简单想订位都一肚气,真系要多谢Receiption 句句回覆都充满霸气,咄咄逼人,彷佛不停提醒唔想接你Booking 一样。一个reception简单接个电话,就轻松浪费晒三位专业的铁板烧师傅厨艺。未黎都一肚气,黎左彷佛一路食一路受气一样😅
哩个Receiption 听电话真系有一手,听到成肚气。

答:坐
答:哦,可以呀。

未黎都一肚气,黎左彷佛一路食一路受气一样😅
  • 芝士蛋奄列
  • 圣子