2023-01-01 152 浏览
呢间 pizza店系亚洲排名第8,所以香港黎讲系排名第1!见店员会拎旧面团出黎搓,然后再放人窑炉到烤oA'Salsiccia ($195)呢款pizza系拎过奖回批边好厚好挺身,中间饼皮比想像中薄同软身,一拎起啲芝士拉哂丝向下跣 最癫系饼皮好有面粉香,中间饼皮同配料系融为一体既口感,批边烟韧松软到会令你以为系食紧芝心批咁chewy 科最有惊喜系呢款 pizza既焦糖洋葱味®酱汁用左 onion cream,系酸酸甜甜食到欲罢不能咁四加埋面头既肉粒,味道更加有层次!男朋友全程唔讲野系咁食些西利既点系佢地用简单既食材都做到咁出色既效果!理所当然地成为左我心目中 Top 1既 pizza店色我地买外卖都keep到世界级正四堂食一定不得了!我地觉得其实再嗌多一个pizza应该都食得哂,实在太正啦
o
A'Salsiccia ($195)