2024-01-20
📍九鬼居酒屋(铜锣湾)铜锣湾耀华街7号地下朋友之前嚟食过觉得几好,今日就带我嚟食下,真系几唔错🤪🤪🤪👉黑豚胡麻沙律 💰$98😋😋😋😋.5/5无经调味嘅豚肉加埋新鲜沙律菜,配上胡麻酱,真系非常开胃,清新之余带点肉食,个感觉好实在,份量系当一个正餐都可以👉烧白鳝 💰$78😋😋😋😋.8/5烧白鳝一向系我最爱,每逢见到餐牌有都会必叫,鳝皮烧到好香脆,肉好脆好爽口弹牙,又多汁,洒上少许洒同黑椒,更带出鲜味👉矶煮鲍鱼(2只) 💰$158😋😋😋😋.8/5将鲍鱼煮都刚刚好熟,切开数片填上满满海胆酱,个味系浓到不得了,系好夹,鲍鱼又够林,嫌一只唔够喉,食完想再食👉芝士三文鱼卷💰 $98😋😋😋😋.8/5呢个卷系用肉代替饭,中间卷埋旧忌廉芝士,咬落去唧到成口都系芝士,好满足,仲唔会觉得漏,个配搭仲好夹,值得一试回头:yesyesyes,佢有一个298清酒之旅SAKEEXPERIENCE,二小时可以有唔同款式嘅清酒超正下次嚟一定要试🤭🤭
铜锣湾耀华街7号地下
朋友之前嚟食过觉得几好,今日就带我嚟食下,真系几唔错🤪🤪🤪
👉黑豚胡麻沙律
💰$98
😋😋😋😋.5/5
👉烧白鳝
💰$78
😋😋😋😋.8/5
👉矶煮鲍鱼(2只)
💰$158
👉芝士三文鱼卷